Toegangscontrole

Beveiliging tegen ongecontroleerde toegang

Primair is toegangscontrole niets anders dan “Wie, waar, wanneer naar binnen mag”. Met andere woorden: een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk, bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op dat tijdstip en verleent al dan niet toegang.

Maar toegangscontrole is meer! Met het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen zijn we nog niet klaar. Het is altijd mogelijk dat een deur niet goed sluit of zelfs moedwillig open wordt gehouden. Zulke onveilige situaties dienen net als een geforceerde deur te resulteren in een alarm. Je kunt toegang controleren, maar het is pas echt veilig als het ook bewaakt wordt.

Je kunt toegang controleren, maar het is pas echt veilig als het ook bewaakt wordt.

Elektronische sluitsystemen

Als u op zoek bent naar beveiliging tegen ongecontroleerde toegang, kan Quality Guard u de perfecte oplossing op maat leveren, aangepast aan uw exacte eisen van veiligheid, comfort en controle die u nodig hebt.

Onze state-of-the-art elektronische sluitsystemen bieden flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software opties. Onze toegangscontrole systemen zijn ontworpen om te werken in een draadloze omgeving, er is dus geen noodzaak voor bekabeling van het gebouw. Zo kunt u alle bestaande deuren en sloten behouden. Dit maakt de installatie dan ook snel, zelfstandig en eenvoudig. Een toegangscontrole systeem waarbij intelligentie is ingebouwd in zowel het slot als de sleutel om draadloos te kunnen communiceren met de op PC gebaseerde programmeringssoftware, waardoor herprogrammering van de sloten of re-keying tot het verleden behoren.

Geprogrammeerde sleutelkaarten 

Zowel de sleutelkaarten als de sloten kunnen worden geprogrammeerd om toegang tot verschillende delen van het gebouw toe te staan dan wel te beperken. De gegevens op de kaart kunnen overgezet worden naar een computer. Deze houdt nauwkeurig de audit trail informatie bij over waar en wanneer elk slot is gebruikt, met inbegrip van de datum, tijd en of de toegang is verleend of geweigerd.