Camerabewaking

Uw pand optimaal beveiligd

Met een camerasysteem kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw pand of uw eigendommen in de gaten houden. U kunt zien wat er gebeurt, wat een veilig gevoel geeft. Maar camerabeveiliging heeft ook een preventieve werking. Als criminelen weten dat ergens een camerasysteem hangt, verhoogt dat de drempel om in te breken aanzienlijk.

Verborgen camera’s? Dat mag niet altijd

Soms gaat de voorkeur juist uit naar verborgen camera’s, bijvoorbeeld bij fraudebestrijding. Verborgen camera’s mogen niet zomaar worden geplaatst. Er is altijd een concrete aanleiding nodig en er moet een ‘zwaarwegend belang’ zijn. Voor meer informatie over de voorwaarden en de plaatsing kan Quality Guard BV u uitgebreid adviseren.

Quality Guard BV levert, plaatst en onderhoudt camerasystemen

Quality Guard BV is thuis in zowel traditionele als IP-camerabewakingssystemen. U kunt het leveren, plaatsen en onderhouden van uw camerasystemen met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu gaat om op zichzelf staande systemen of systemen die geïntegreerd zijn in uw (wireless) netwerk, wij komen met advies op maat en leveren alles wat u nodig heeft.

Het assortiment van Wardenburg Beveiliging & Telecom omvat camera’s, digitale recorders, videoservers, en alle daarmee samenhangende randapparatuur. Allemaal van de hoogste kwaliteit. Een veilig idee toch?

Live View: 24/7 uw pand in beeld

Met Live View zet u een aantal camera’s in om uw pand in de gaten te houden. De politie kan rechtstreeks meekijken met de camerabeelden en werkt samen met de particuliere meldkamer om de situatie te beoordelen