Netwerk bekabeling

Beveiliging tegen ongecontroleerde toegang

De basis voor de ICT infrastructuur begint bij het ontwerp en de aanleg van het netwerk. Nauwkeurig, netjes en vakkundig wordt de netwerkbekabeling aangelegd en afgemonteerd. Vakmensen die het iedere dag een uitdaging vinden om structuur te geven aan het netwerk, zij zijn pas klaar als het er strak uitziet!

Een betrouwbaar netwerk is het hart van uw bedrijf!

De basis van uw datanetwerk 

Een patchkast is eigenlijk niet anders dan een veilige opslagplaats voor netwerkapparatuur als servers, patchpanelen, switches, etc. Het komt dan ook vaak voor dat de patchkast(en) het kloppende hart van een bedrijfsnetwerk vormen, want van hieruit wordt het netwerk aangestuurd en bevinden zich de server met daarop de back-up van alle bestanden.

Een patchkast vormt dus een belangrijke basis voor een stabiel en betrouwbaar IT netwerk. Het beschermt de servers en andere netwerkapparatuur tegen onder andere oververhitting, stoten, diefstal, stof, vuil en andere invloeden van buitenaf. Een ander voordeel is dat alle apparatuur netjes bij elkaar op één plek gemonteerd en geïnstalleerd kan worden. Het zorgt voor overzicht en voorkomt een wirwar aan bekabeling.

Voldoende aansluitpunten op de werkplek

Wij realiseren snel en vakkundig voldoende data aansluitpunten op de werkplek. Zo kunt u probleemloos uw computers en telefonie inpluggen op uw server. 

Netwerk aanleg en netwerk onderhoud, het bekabelen van een UTP netwerk is vakmanschap, wij testen alle bekabeling en nummeren deze zoals je zou mogen verwachten. Het certificeren van een netwerk doen we om onze klanten te kunnen laten zien dat we ook daadwerkelijk echt kwaliteit hebben weten te leveren en daar staan we als bedrijf dan ook voor.