Elektronisch inbraak beveiliging

Laat uw pand beveiligen tegen inbraak

Quality Guard BV helpt u om het inbraakrisico beperkt te houden. Voor elk object, groot of klein, verzorgen wij beveiliging op maat, zodat inbrekers geen kans krijgen om binnen te komen en zodat u na een lange werkdag met een gerust hart de deur achter u dicht kunt trekken.

Beveiliging schrikt inbrekers af

De meeste inbrekers zijn uit op een makkelijke buit. Zodra ze zien dat een pand goed beveiligd is, schrikt dat af. De kans is groter dat ze al afhaken voordat ze een poging tot inbraak doen. En als inbrekers wél tot inbraak overgaan, komen ze er gauw achter dat hun actie niet onopgemerkt is gebleven. Een geluidalarm zorgt er bijvoorbeeld voor dat zij zich gauw uit de voeten maken, voor ze ontdekt worden. En als ze door camera’s geregistreerd zijn, is de kans vrij groot dat ze gepakt worden. Zo niet op heterdaad, dan wellicht achteraf.

Kies de beveiliging die bij u past

Bij de beveiliging van uw woning kunt u aan verschillende methodes denken. Een sensorlamp die aangaat als iemand op uw terrein komt. Of camerabeveiliging in en rondom uw pand, waarbij de beelden 24 uur per dag worden opgeslagen. U bent dan altijd op de hoogte van incidenten of verdachte situaties.

Voor bedrijven is toegangsbeveiliging een efficiënte manier om indringers buiten de deur te houden en zicht te houden op wie er allemaal binnenkomen in uw bedrijf. In winkels waar zeer waardevolle spullen worden verkocht, zoals een juwelier, kan het zinvol zijn een mistgenerator te laten plaatsen.

Mistgenerator voorkomt diefstal

Een mistgenerator voorkomt diefstal van waardevolle goederen. Het apparaat zorgt ervoor dat een ruimte na een inbraakdetectie binnen luttele seconden gevuld wordt met een dikke ondoorzichtige nevel. Deze nevel onttrekt waardevolle goederen aan het oog en zorgt bovendien voor aanzienlijke desoriëntatie bij de inbreker. De nevel laat geen sporen achter en is onschadelijk voor de gezondheid. Een mistgenerator kan worden aangesloten op het alarmsysteem en kan op afstand beheerd worden.

Overvalbeveiliging

De detailhandel loopt een toenemend risico om doelwit te worden van een overval. Dat komt omdat overvallers hun aandacht hebben verlegd naar ondernemingen die minder zwaar beveiligd zijn (dan bijvoorbeeld geldinstellingen).

De kans op een overval is afhankelijk van de attractiviteit van de handelswaar en zoveel mogelijk te voorkomen door de juist op elkaar afgestemde preventiemaatregelen. Als er desondanks toch een overval plaatsvindt is het noodzakelijk dat er zo snel mogelijk professionele hulp ter plaatse komt. Dit kan met een druk op de knop van een alarmeringssysteem.