Over Quality Guard

Wie zijn wij en waar staan we voor?

Oprichting

Kees Sanders, oprichter van Quality Guard BV, was werkzaam als manager service en onderhoud bij Van Ginderen Elektrotechniek te Den Haag. Na toe te zijn aan een nieuwe uitdaging besloot Sanders samen met zijn vrouw Wilma Sanders in 2008 een eigen elektrotechnisch installatiebedrijf te beginnen. Na de start vanaf de keukentafel werd er een zolderkamer ingericht tot kantoor. In 2010 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Hovenierstraat 31 te Naaldwijk.

Van 2010 tot het heden

In 2010 trad zoon Kelvin Sanders bij zijn vader in het bedrijf. Toen werd de gedurfde keuze gemaakt om te minderen in de corebusiness elektrotechniek en de focus meer gelegd op het aanbieden van beveiligingssystemen, namelijk inbraakbeveiliging - cameratoezicht en branddetectie. We zagen goede mogelijkheden in deze markt en de keuze pakt voortreffelijk uit. Dit mede door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en concrete oplossingen te bieden, groeide het bedrijf tot waar het nu staat.

Het ontzorgen van onze klanten is ons doel.

Onze werkwijze is op effect berekend. Berekend op het uitbannen of het tot het uiterste beperken van alle mogelijke risico's. Daarom gaan wij veel verder dan alleen het leveren en installeren van apparatuur. Onze dienstverlening begint met een (risico)analyse en advisering. Vervolgens bieden wij u een oplossing op maat en dragen we zorg voor service en onderhoud. Wij staan altijd voor u klaar; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze klanten verschillen van elkaar in omvang en corebusiness, maar vooral ook in risicoprofiel. Zorg, vastgoed, overheid, MKB en particulier; zij verlangen allemaal een eigen aanpak en oplossing. Onze focus ligt op maatwerk.

Bij ons kunt u vertrouwen op uitgebreide en actuele kennis over techniek en regelgeving. Wij beschikken over alle certificeringen en keurmerken. Op onze site zijn de logo's te zien waaraan u een gecertificeerd bedrijf aan kunt erkennen. De door ons aangeboden oplossingen en producten zijn gegarandeerd van het hoogste niveau. Bij de uitvoering hanteren wij de strengste veiligheidsnormen.